поговоримо про здоров'я
Як правильно підібрати стілець для дитини
Здоров'я школяра, його правильна постава та зір також залежить від стільця, який ви виберете йому. На що слід звертати увагу:
Не забувайте, що ваша дитина росте. Тому краще вибирати ту модель, де висота спинки та сидіння регулюється. Інакше доведеться часто міняти стільці.
Встановлюйте спинку так, щоб її верхній край розташовувався на рівні лопаток. У такому разі спина дитини перебуватиме у правильному положенні.
Працездатність школяра багато в чому залежить від правильної організації робочого простору. У цьому гарні стільці SingBee.
Вибирайте стілець із регулюючим механізмом. З його допомогою можна підлаштувати нахил спинки та її висоту під індивідуальні особливості дитини.
Висота сидіння вибирається так, щоб стегно і гомілка утворювали кут 90º. Під таким же кутом до основи підлоги повинна розташовуватись і стопа дитини. Іноді, щоб цього досягти, доводиться використовувати підставку.
Якщо ви вирішили придбати стілець, що обертається, на колесах, то враховуйте, що дитина буде крутитися і відволікатися. Крім того, учень може легко впасти, потягнувшись за якимсь предметом. Тому крісло на колесах – не найкращий вибір для школяра. Вибирайте моделі, що не обертаються, і ті, які оснащені автоматичними фіксаторами коліс.
Незважаючи на обрану модель, будь-який стілець повинен відповідати найвищим критеріям якості та надійності. Щоб упевнитись у цьому, вимагайте при покупці меблів сертифікат відповідності.
Робіть покупку стільця разом із дитиною. Запропонуйте йому посидіти та визначте, наскільки це зручно.