ЗА та ПРОТИ
ортопедичних меблів для дітей
Ортопедичні меблі - це продукт не першої необхідності і досить не дешевий, а тому однозначно сім'я зважує доцільність її покупки.
Давайте розберемо разом "плюси" та "мінуси" таких меблів для дітей, після чого кожен зможе зробити висновок для себе, чи варто йому купувати такий продукт.
Ортопедичні меблі для дітей призначені для того, щоб зберегти здорову поставу та зір дитини. І якщо ви вибираєте меблі дійсно якісні, а не китайське "аля", то такі меблі дійсно виконують свій функціонал, вони підтримують спину дитини, мають широкий діапазон налаштувань, щоб кожен міг налаштувати під себе ідеальне співвідношення висоти, нахилу стільниці і т.д.
- Але скептики скажуть: "а школа?"
— На жаль, державна система освіти не дбає про стан здоров'я підростаючого покоління і в наших школах парти такі ж, як і були 50 років тому.
Ось саме тому, враховуючи те, що домашніх завдань у нас так само багато, має сенс хоча б вдома забезпечити дитині нормальні умови і хоча б на половину знизити навантаження на спину дитини, що не зміцніла.
Ціна.

Купити якісні ортопедичні меблі – це не дешеве задоволення. Звичайно все залежить від переваг клієнтів та функціоналу самих парт, але навіть найпростіший комплект меблів коштуватиме 15-18 тисяч грн.

Але якщо врахувати той факт, що ортопедичні меблі "зростають" з вашою дитиною від 1 класу до 11, то погодьтеся 15-20 тис. грн на 10 років це не так вже й багато. Ми часом на іграшки, на рік витрачаємо великі гроші, а тут йдеться про здоров'я дитини!
Дизайн.

Ортопедичні меблі мають свій певний дизайн, який не завжди може вписатись у певну концепцію житлового простору. Буває, вибір стає між красивим і корисним. Це, звичайно, не простий вибір для перфекціоніста:)!

І тут уже кожен ухвалює рішення, виходячи зі своїх пріоритетів: для когось на першому місці краса, для когось здоров'я.
А що ви думаєте про доцільність покупки таких дитячих меблів?